MS Office 365/2016 Værktøjslinje Apps

MS Office Værktøjslinje Apps

Hver Microsoft Office-app har en værktøjslinje til hurtig adgang, der viser kommandoer med et enkelt klik. Sådan tilpasser du denne værktøjslinje til at vise enhver kommando, der vises på båndet, og nogle, der slet ikke findes på båndet.

Værktøjslinjen til hurtig adgang findes i Excel-, OneNote-, Outlook-, PowerPoint- og Word-apps i standard Office-pakken og også i andre apps som Project og Visio, hvis du har købt dem. Værktøjslinjen er ikke tilgængelig på webversionerne af disse apps, kun de klientapps, der findes på din maskine.

Microsoft afslørede en række funktioner, da den afslørede Microsoft 365 tilbage den 30. marts 2020. Mange af disse ser ud som funktioner, der alligevel ville være kommet til Office 365, men Microsoft understreger, at de vil “hjælpe dig og din familie på tværs af arbejde, skole og liv. ” Dette betyder nye værktøjer til forbedring af skrivning på nettet, styring af din økonomi og forbindelse til familie og venner.

Som en ny service kan Scandiplan-systemer levere tilpassede MS Office 365/2016 værktøjslinje-apps til vores kunder. Vi bruger dem ved postjournalisering i Microsoft Outlook 2016. Vi udvikler og Google Chrome ext. og RestApi’s. Kontakt os og få en god aftale.

MS Office 365_Microsoft_Corporation

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

WhatsApp chat