Kontakt os

Kontakt os

Fandt du ikke det, du søgte?

Kan du skrive til os på: info@scandiplan.dk


Adresse:

Scandiplan Systems Aps
Strandvejen 130
2900 Hellerup

Telefon:

+45 22 81 68 52

E-mail:

info@scandiplan.dk

Kom i kontakt med os


   
  aps cred ra

  Scandiplan Systems er bedst kendt for MSI-pakke, SSIS-udvikling, DBA, VideoWall, snowflake DBA osv. Tjenester. Tusinder af kunder stoler på vores eksperter for omkostningseffektive tjenester. I Scandiplan-projektteamet er vi vant til at være på hovedet og virkelig bestræbe os på at finde de rigtige løsninger.
  Vores erfaring, fastholdelsesgrad, virksomhedsorienteret, kompetence adskiller os.
  Kontakt os for at diskutere dit næste projekt. Scandiplan Projects Team leverer projekterne til den aftalte tid efter et godkendt projekts omfang med en tilknyttet milepælsplan, og projekterne er kvalitetssikrede og velprøvede, inden de kommer i luften, uanset hvor komplekse projekterne er. Vores forpligtelse til at give vores kunder produkter og tjenester af højeste kvalitet.
  Vi stræber konstant efter at forbedre serviceniveauet, og vi måler vores succes med antallet af gentagne forretninger fra vores stadigt voksende kundebase. Lad os vise dig, hvorfor flere virksomheder vælger os.
  Her er nogle af kunderne som Microsoft, University of Oxford, Statens IT, Gyldendal, University of Cambridge, Express Bank osv. Vi har for nylig arbejdet med at hjælpe dem med at planlægge og modernisere deres database og applikationsmiljøer.

  Måske har du brug for hjælp til en bestemt opgave, måske tænker du på et større BI-projekt. Du har muligvis også en hel 3. dagsorden. Hvis du synes, det er tid til et møde eller bare vil høre mere, skal du kontakte os på 22816852 for at lave en aftale. Det er ret gratis og ikke-bindende. Du kan også udfylde formularen øverst.
  Vil du vide omkostningerne ved udvikling og gennemførelse af dit projekt? Skriv til os ved Email for at diskutere dine krav, kontakter vi dig hurtigst muligt.

  WhatsApp chat