AWS RDS eller AWS Snowflake

Skal vi bistå jeres marketing team og forskerteam med at lave BI analyser og avancerede datanalyser på Azure sql server og gøre brug af Azure Data Factory
eller vil I hellere bruge AWS RDS eller AWS Snowflake
Skal vi være jeres interne SSIS team ?
Skal vi være jeres dataingeniører
Vi udvikler smarte og gennemtænkte applikationer
Amazon Relational Database Service (Amazon RDS) er en webtjeneste, der gør det lettere at opsætte, betjene og skalere en relationsdatabase i AWS Cloud. Det giver omkostningseffektiv, størrelse, der kan ændres, til en industristandard relationel database og administrerer fælles databaseadministrationsopgaver.

Oversigt over AWS RDS

Hvorfor vil du have en administreret relationsdatabasetjeneste? Fordi Amazon RDS overtager mange af de vanskelige eller kedelige forvaltningsopgaver i en relationel database:Når du køber en server, får du CPU, hukommelse, opbevaring og IOPS, alt sammen samlet. Med Amazon RDS er disse opdelt, så du kan skalere dem uafhængigt. Hvis du har brug for mere CPU, mindre IOPS eller mere lagerplads, kan du nemt allokere dem.Amazon RDS administrerer sikkerhedskopier, programrettelse, automatisk registrering af fejl og gendannelse.

For at levere en administreret serviceoplevelse giver Amazon RDS ikke shell-adgang til DB-tilfælde. Det begrænser også adgang til visse systemprocedurer og tabeller, der kræver avancerede privilegier.

Du kan få automatiserede sikkerhedskopier udført, når du har brug for dem, eller manuelt oprette dit eget backup-snapshot. Du kan bruge disse sikkerhedskopier til at gendanne en database. Amazon RDS-gendannelsesproces fungerer pålideligt og effektivt.

Du kan få høj tilgængelighed med en primær forekomst og en synkron sekundær forekomst, som du kan mislykkes, når der opstår problemer. Du kan også bruge MySQL, MariaDB eller PostgreSQL læse-replikker til at øge læseskalering.

Du kan bruge de databaseprodukter, du allerede kender: MySQL, MariaDB, PostgreSQL, Oracle, Microsoft SQL Server.

Ud over sikkerheden i din databasepakke kan du hjælpe med at kontrollere, hvem der kan få adgang til dine RDS-databaser ved at bruge AWS Identity and Access Management (IAM) til at definere brugere og tilladelser. Du kan også hjælpe med at beskytte dine databaser ved at placere dem i en virtuel privat sky.

AWS-RDS -azure data

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

WhatsApp chat