OM GDPR

HOS SCANDiPLAN SYSTEMS VÆRNER VI OM VORES KUNDERS PERSONLIGE OPLYSNINGER

GDPR

Læs hele vores persondatapolitik Vi prioriterer beskyttelse af de oplysninger, du har valgt at dele med os.

Hos Scandiplan,dk har vi en klar ambition om at minimere behandlingen af dine personoplysninger, samt at skabe en høj grad af transparens i forhold til de oplysninger, der behandles. Derfor kan du altid være sikker på at vi pindhenter, håndterer og opbevarer dine personlige informationer med størst mulig sikkerhed og efter lovgivningens anvisninger.

Vores detaljerede persondatapolitik er til enhver tid tilgængelig fra vores website og har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte vores kundesupport på vores hovednummer.

GDPR står for General Data Protection Regulation, og er en lovgivning, som er indført af EU. Databeskyttelse blev særlig relevant d. 25. maj 2018, da alle virksomheder fra denne dato skulle efterleve GDPR-reglerne.

GDPR står for General Data Protection Regulation – eller generel databeskyttelsesforordning, og det er en ny databeskyttelseslovgivning i EU, som træder i kraft i maj 2018. Hvad mange ikke ved er at direktivet allerede er gennemført herhjemme ved lov nr. 410 af 27. april 2016, der trådte i kraft den 1. maj 2017.

GDPR har til formål at give EU’s borgere kontrol over deres personoplysninger og ændre tilgangen til personlig data og databeskyttelse for organisationer over hele verden.

GDPR strammer de eksisterende love væsentligt og er meget mere restriktiv end EUs "cookie lov".

For eksempel skal brugerne aktivt bekræfte, at deres data kan indsamles. Der skal være en tydelig privatlivspolitik på hjemmesiden, der viser hvilke data der opbevares, hvordan de anvendes, og giver brugeren ret til at trække samtykket til brug af personlige data tilbage, hvis det ønskes.

GDPR-loven gælder for data indsamlet om EU-borgere lige meget hvor de indsamles i verden. Som følge heraf skal alle hjemmesider med EU-besøgende eller kunder fra EU overholde GDPR, hvilket stort set betyder at alle hjemmesider og virksomheder skal overholde reformen.

Forud for den 25. maj 2018 foretog vi en kortlægning af alle de personoplysninger, vi behandler i vores løsninger. Det var et led i, at vi gerne vil kunne tilbyde vores kunder en databehandleraftale, der overholder GDPR's krav om en specifik instruks og beskrivelse af "behandlingens karakter og formål, typen af personoplysninger og kategorierne af registrerede".

Kortlægning af personoplysninger gør det ikke kun nemt for os, men også for dig, fordi vi altid kender de oplysninger, der behandles i vores systemer.

Princippet om dataminimering gælder for alle dataansvarlige, og vi har derfor et stort fokus på, at det skal være nemt for den dataansvarlige at slette personoplysninger i vores løsninger.

Kontakt os

Fandt du ikke det, du søgte?

Kan du skrive til os på: info@scandiplan.dk