Software Robotter (RPA) og Kunstig Intelligens

Hvad er kunstig intelligens?

Kunstig intelligens (AI) henviser til simulering af menneskelig intelligens i maskiner, der er programmeret til at tænke som mennesker og efterligne deres handlinger. Udtrykket kan også anvendes på enhver maskine, der udviser træk, der er forbundet med et menneskeligt sind, såsom læring og problemløsning.
Fra SIRI til selvkørende biler skrider AI hurtigt frem. Mens science fiction ofte portrætterer AI som robotter med menneskelignende egenskaber, kan AI omfatte alt fra Googles søgerealgoritmer til IBM’s Watson til autonome våben.

AI i dag er korrekt kendt som smal AI (eller svag AI), idet den er designet til at udføre en smal opgave (f.eks. Kun ansigtsgenkendelse eller kun internetsøgning eller kun køre en bil). Imidlertid er det langsigtede mål for mange forskere at skabe generel AI (AGI eller stærk AI). Mens snæver AI måske overgår mennesker på uanset dens specifikke opgave, som at spille skak eller løse ligninger, ville AGI overgå mennesker på næsten enhver kognitiv opgave.

Vi kan hjælpe jer med konsulentbistand til at accelerere digitaliseringen af forretningen ved brug af software robotter (RPA) og kunstig intelligens.
Fremtidens digitale vindere fokuserer på at nedbringe driftsomkostningerne radikalt gennem digitaliserede ’touchless operations’, som guider kunderne igennem et procesforløb ,hvor kun undtagelser behandles manuelt, og hvor automatisering og kunstig intelligens spiller flot sammen.
Kunsten er at identificere de områder i forretningen det giver mest værdi at automatisere samt få dem lagt i et work og procesflow.
Business analysis artificial intelligence

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

WhatsApp chat