Scandiplan Systems ApS Kredit Rating

ApS Kredit Rating

Scandiplan system ApS modtager AA-kredit rating, en rating som kun tildeles ca. 20% af danske virksomheder.

Det er den næsthøjeste rating, og et klart bevis på den stabile forretningsmæssige udvikling hos Scandiplan Systems.

Den danske pioner indenfor design af velfungerende og brugervenlige journalsystemer er naturligvis meget stolte over tildelingen og det signal, som AA-ratingen sender til den stadigt voksende mængde af kunder og samarbejdspartnere.

Om Soliditets kreditvurderingssystem.

Soliditets kreditvurderingssystem blev lanceret i 1989 og karaktersætter en virksomheds betalings- og overlevelsesevne ud fra mere end 2.400 beslutningsregler.

Det sikrer markedets mest omfattende og træfsikre kreditvurdering. Resultatet præsenteres i form af en kredit rating fra AAA til C.
Beskrivelse fra Soliditet.dk:

AA – God kreditværdighed
For at opnå en AA (Dobbelt-A) skal der være tale om en virksomhed med god evne til at imødekomme aktuelle risici

En virksomheds kredit rating er et udtryk for dens kreditværdighed og evne til at overleve.

Bisnode har den mest anerkendte og veletablerede kreditvurderingsmodel på markedet og beregnes ud fra en matematisk algoritme, som er baseret på mere end 2.400 beslutningsregler. Disse beslutningsregler har udgangspunkt i delbedømmelserne grunddata, ejerforhold, økonomi og betalingserfaringer. Standarden er endvidere internationalt anerkendt.

Disse beslutningsregler er baseret på de delvise vurderinger af grundlæggende data, ejerskab, økonomi og betalingserfaring. Desuden er standarden en internationalt anerkendt switch.

Kontakt
Måske har du brug for hjælp til en bestemt opgave, måske tænker du på et større BI-projekt. Du har muligvis også en hel 3. dagsorden. Hvis du synes, det er tid til et møde eller bare vil høre mere, er det ret gratis og ikke-bindende.
For yderligere kontakt venligst CEO , Jørgen Espenseninfo@scandiplan.dk, +45 22 81 68 52 eller Scandiplan.dk

aps credit

WhatsApp chat