Scandiplan kan levere færdigkonfigurerede virtualiserede klienter og servere

Færdigkonfigurerede klienter og servere

Virtualisering er siden for lang tid siden blevet en vigtig del af nuværende organisationer. Fremtrædende betydning af virtualiseringsinnovation skyldes den omfattende oversigt over fordele, det giver, herunder tilpasningsevne, omkostningseffektivitet, alsidighed på forespørgsel, urokkelig kvalitet og formidlingsevne. Dybest set gøres hardwarevirtualisering tænkelig med brugen af ​​virtualiseringsmiljø, som hjælper med at overvåge de resterende opgaver, der er til rådighed i et virtuelt miljø. Lige nu er der to vigtige aktører, der overvælder virtualiseringsmarkedet – Hyper-V versus VMware.

  • Hyper-V er en slags 1, lokal hypervisor planlagt af Microsoft, som tillader oprettelse og håndtering af forskellige virtualiserede former for en pc, kaldet virtuelle maskiner (VM’er). Hyper-V giver en virtualiseringsplatform, hvorpå du kan konstruere it-fundament af enhver grad af mangfoldig karakter. Hver VM kører i denne situation i sit eget frakoblede rum uden at blande sig med cyklusser i andre VM’er.
  • VMware vSphere er et server virtualiserings platform platform lavet af VMware. Grundlæggende omslutter vSphere en masse virtualiseringselementer, der indeholder ESXi hypervisor, vSphere Client, VMware Workstation, vCenter og andre. Disse tilsluttede emner omfatter VMware-fundamentet, som giver samlet ledere af det oprettede virtuelle miljø.

Scandiplan kan levere færdigkonfigurerede virtualiserede klienter og servere til vmware og Hyper V til Scandifile

sags og journalsystemet for Windows 7 /10

virtualiserede klienter og servere

pre-configured-Teknisk support

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

WhatsApp chat