Vi kan hjælpe jer med at realisere den digitale strategi

Digitale Strategi

Før I kan transformere jeres virksomhed digitalt, skal I have styr på data. Den Organisatoriske parathed er den største udfordring for en succesrig digital transformation af jeres virksomhed. Men it-arkitekturen og datakvaliteten er mindst lige så vigtige. Mange virksomheder er som udgangspunkt ikke gearet organisatorisk til digital innovation og her kan vi hjælpe vores kunder.

Men ved at arbejde med kultur og målsætninger kan man ændre en virksomheds tilgang og man kan supplere med specialister. Der er dog et vigtigt, stort første skridt, som mange virksomheder mangler at tage, når det drejer sig om at innovere med it – og det er implementeringen af en struktureret og fælles datamodel.

Den Digitale transformation har 3 hovedelementer:

Det er rigtig vigtigt at man har et skarpt fokus på forretningsmodellen og et indgående kendskab til  kunder og kundesegmenter, og produktionsprocesser.

Det er rigtig vigtigt at man har styr på  organisationens datamodeller og datakvalitet, samt på IT-arkitekturen som sikrer den tekniske eksekvering.

Og man skal have det organisatoriske setup og kulturen til at kunne realisere den digitale transformation.

Man kan godt prøve nogle nye digitale løsninger af – men hvis du ikke har styr på ovenstående, eller en plan for hvorledes der kommer det, så bliver udbyttet meget begrænset, fordi data er usammenhængende, teknikken ikke effektiv og organisationen ikke gearet til at eksekvere.

realisere den digitale strategi

digital strategy-seneste nyheder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

WhatsApp chat