Vi kan hjælpe jer med at vedligeholde jeres masterdata

Vedligeholde Jeres MasterData

Et data warehouse bliver præcist lige så stærkt som fundamentet, det bygger på. Vi har stor erfaring med at bygge data warehouse og med trække data på tværs af andre datakilder og rense data. Den viden og erfaring kan du drage nytte af.
 
Scandiplan har udviklet en frontend Apps som er beregnet til superbrugere med behov for at håndtere fx master data og forretningsprocesser baseret på ETL-principperne: extract data transport af data og load af data.
Via vores batch toolkit trækker vi data fra forskellige kildesystemer og vi lægger jobbene ind i fast køreplan , vi transformerer disse data til viden og lægger denne viden ind i et data warehouse. Nu ligger alle data klar til at blive til værdi på tværs af organisationen.
 
Så kan man tilgå datawarehouset med PowerBi værktøjer som Microsoft PowerBi, tableau,MAPR. Vores virksomhedskonsulenter og programmører brænder for netop at skabe det fundament, som rummer pg omhandler hele jeres forretning og gør jer (endnu mere) datadrevne.
 
Forudsætningen er et stærkt samarbejde , som er baseret på en fælles forståelse af mulighederne, teknikken, datagrundlaget og respekt. Hos nogle kunder er vi udførende konsulenter/ programmører på eksisterende løsninger og en naturlig medspiller på nye projekter. For andre kunder fungerer som sparringspartnere og en uvildig rådgiver på deres eksisterende løsninger.

beskyttelse af data

master-data_ azure_sql_database

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

WhatsApp chat