Scandifile sags og journalsystemet for Windows 7 /10

Journalsystemet for Windows 7 /10

Scandifile sags og journalsystemet for Windows 7 /10 leveres nu i en version, der kører på MS SQL server 2007 og leveres med tæt integration til MS Office365

Scandifile er løbende blevet optimeret til at køre på nye platforme MS Windows 2016 og MS Windows 2019 på serversiden og på klientsiden til 64 bit Windows 10-klienter.

Scandifile-pakken hjælper med at registrere dine data og dokumenter på en nem og automatiseret måde. Dine dokumenter / korrespondance i Scandifile kan indstilles, så de automatisk indekseres, så det er let og hurtigt at finde dine kritiske dokumenter. Du kan starte med at leje den løsning, vi også tilbyder.

Vi kan levere løsningen som en “pluggbar” Scandifile-server, enten som en fysisk server eller som en virtuel server, der er klar til brug på dag 1. Scandifile kræver køb af MS Windows 2016/2019 licenser og MS SQL server 2019-licenser .

Vi understøtter sagshåndtering, journalføring, levering af digital post og regelmæssig postlevering håndterer MS Office 365-pakken fra 2003-2016 og især sammenlægning med MS Word-skabeloner Nye sager oprettes via Scandifile baseret på Journalplan eller via højreklik via minijour , eller via sent til Bejour-postregistrering eller via Intranet-versionen bejourwww, hvis den bruges og købes.

Fritekstindeksering
Scandiplan kan leveres med fritekstindeksering af alle e-mails og alle MS Office 365-dokumenter separat modul.

API-Integration
Scandiplan kan linkes til virksomhedens tid / case / systemer / marketing systemer / medlems systemer via API’er og JSON objekter.

Luk Office 365-Integration
Scandiplan er tæt integreret med MS Word 2013/2016 og MS Outlook 2013/2016. Speciel fletning med MS Word-skabeloner via værktøjslinjer og mailregistrering af en eller flere mails ad gangen ved hjælp af VSTO-komponenter (værktøjslinjer i MS Outlook / Word)

Dokumentstørrelse Pålideligt Dokumentarkiv
Document Store et meget pålideligt dokumentarkiv Document Store er det dokumentarkiv, som Scandifile og Bejourwww bruger. Her lagres de indfødte filer i en struktureret form, der sikrer hurtig og sikker adgang fra MS SQL Server 2019-databaser, som den kommunikerer med. Dokumentbutik kan administrere millioner af dokumenter og kører med høj ydeevne i fuld drift med vores kunder. I januar 2016 betød et nyt trådprogrammeringsdesign, at det kørte 30% hurtigere.

Batch-Scanningsmodul
Vi understøtter også tjenester såsom datafangst (opsamling) fra formularer og batchscanning for delinger (Dette vil være nogle opgaver, der er aftalt i separate konsulentaftaler).

MSI-Pakker Sikrer Nem Installation
MSI-pakker er udviklet, så Scandifile kan rulles ud på Windows 10 eller XP-maskiner manuelt eller med GPO’er.

Du kan starte med at leje den løsning, vi også tilbyder Vi kan levere løsningen som en tilslutbar Scandifile-server enten som en fysisk server eller som en virtuel server, der er klar til brug på dag 1. Scandifile kræver, at MS Windows 2016/2019 licenser og MS SQL server 2019-licenser.

Scandifile case and filing system

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

WhatsApp chat