Rådgivning

PROJEKTLEDELSE

I Scandiplans projekt team er vi vant til at stå på hovedet tit og virkelig anstrenge os for at finde de rigtige løsninger

Det er vigtigt at grejet er i orden for at sikre den rigtige kurs

En af vores styrker er afgjort, at vi sikrer at projekterne kommer til at køre godt, uanset om vi overtager et dårligt drevet projekt eller et yderst komplekst og udokumenteret projekt – så kan vi få sat fart på det og få det gjort velstruktureret – så projektet bliver en succes.

Åbenhed, aktiv kommunikation, mindmapping, scrump teknikker og vattenfall modellen og ikke mindst gannt visualiseringsteknikker og gode styreringsværktøjer er vigtige elementer hertil. Vi synes at det er sjovt at vende rigtig svære projekter, projekter der er kørt helt af sporet til veldrevne projektsucceser.

Scandiplans Projektteam afleverer projekterne til den aftalte tid efter et godkendt projekt scope med en tilhørende milestone plan og projekterne er QA og veltestede inden de sættes i luften, uanset hvor komplekse projekterne er. Vi er vant til at spille ping pong med såvel ledelse som projektteams samt eksterne konsulenter – virker både som problemknuser og solution partner.

Succesrigt IT i dag er at mange specialer skal spille sammen på de rigtige tidspunkter og systemerne ændrer sig lynhurtigt så kompetence kravene ændrer sig hen over projektforløbene. Vi har haft stor glæde af spille sammen med specialister i IT servicecentre og fra forskellige konsulenthuse. Nogen er gode til Citrix andre VPN gateways, andre igen Firewalls/sikkerhed, MS Sharepoint , AD-administration, udrulningspakker MSI, GPO’s, transition projekter andre til den løbende support.

Kontakt os for at høre, hvordan vi kan sikre succes med jeres projekter.

WhatsApp chat