Problemer med at oprette MongoDB Clusters

Problemer med at oprette MongoDB Clusters

Måske har I brug for hjælp til at oprette et MongoDB Cluster – her kan vi hjælpe hvad enten det er on premise på Linux maskiner eller i har bruger MongoDB i skyen hos AWS eller Azure.

MongoDB Cluster er et førende ikke-relationelt databasestyringssystem og et fremtrædende medlem af NoSQL-bevægelsen. I stedet for at bruge tabellerne og de faste skemaer i et relationsdatabasehåndteringssystem (RDBMS) bruger MongoDB nøgleværdilagring i samling af dokumenter. Det understøtter også en række muligheder for vandret skalering i store produktionsmiljøer. I denne vejledning forklarer vi, hvordan du opretter en knust klynge til meget tilgængelige distribuerede datasæt.

Måske har du brug for hjælp til en bestemt opgave, måske tænker du på et større BI-projekt. Du har muligvis også en hel 3. dagsorden. Hvis du synes, det er tid til et møde eller bare vil høre mere, skal du kontakte os på 22816852 for at lave en aftale. Det er ret gratis og ikke-bindende. Du kan også udfylde formularen til højre, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Hvis du tænker, at det er tid til et møde eller bare vil høre mere, så kontakt os på 22816852 for at aftale nærmere.


  Kontakt mig vedrørende

  • Ja tak til nyhedsbrev

  kontakt os på 22816852

  mongodb-cluster

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

  WhatsApp chat