Overfoere data til Azure

Vi koder i applescript , VB.net, C#, VBA , Json, Python, go og kan hjælpe jer med at overføre data til Azure API’er og designe API’er

I løbet af de sidste par år er API-økosystemet vokset markant. Dette er drevet af efterspørgslen efter data og tjenester i den digitale økonomi. Vi lever i en sammenkoblet verden med milliarder af mobile enheder. Internettet har udviklet sig med apps på sociale medier som Facebook, Twitter og mange flere. Med denne spredning af enheder og apps er antallet af API’er vokset markant. Som et resultat har organisationer brug for en måde at styre livscyklussen for disse API’er på.

HVAD ER API-STYRING

Efterhånden som flere og flere API’er udvikles og implementeres på Internettet og inden i organisationer, er det blevet vigtigt at styre hele en APIs livscyklus. API Management gør det muligt for både udviklere og arkitekter at styre de vigtigste faser i en API, da den er designet, offentliggjort og delt med sin forbrugerbase. Nøgleaspekter af sikkerhed, dokumentation, API-vækst og andre vigtige krav kan alle styres med API Management.

HVAD VIGTIGSTE FUNKTIONER TILBYDER API-MANAGEMENT?

API-styringstjeneste kan tilbyde en lang række funktioner. Det er dog vigtigt, at de tilbyder et miljø, der gør design, implementering og styring af API lettere. Men mere specifikt vil du have din API-ledelse til at tilbyde følgende:

  • API Gateway. En gateway-server, der giver kontrolleret adgang til backend-tjenester, håndhævelse af begrænsning og sikkerhedspolitikker.
  • Dokumentations- og udgivelsesværktøjer.
  • Adgangsportal. Centralt punkt for udviklere at administrere API-nøgler, dokumentation, SDK’er.
  • Rapportering og analyse. Overvåg brugen og rapporter om tendenser

Hvad er Azure API-apps?

Det giver en platform, der muliggør oprettelse, hosting og brug af API’er til cloud- og lokal infrastruktur. Det muliggør oprettelse og app, der kan give API-baseret applikations- / softwaretilgængelighed, forbindelse til SaaS / hybrid cloud-miljøer og en central API-styringsplatform.

Hvordan Overfoere Data til Azure

Disse apps er primært designet til softwareudviklere og leverandører / udgivere til at give dem midler til at oprette, levere, bruge og administrere RESTFul Web API’er til deres software / apps. Denne API-apps kan bruges til at levere;

  • SaaS-forbindelse – giver SaaS-udgivere mulighed for at udgive og forbruge deres eget sæt API-opkald
  • Integration med andre Azure App-tjenester såsom Azure Logic Apps, Web Apps og Mobile Apps
  • Automatiser og administrer processen med oprettelse, versionering, implementering og administration af API’er
  • Opret API’er på ethvert sprog (.NET, Java, Python osv.)
  • Automatisering af generering af softwareudviklingssæt (SDK) på forskellige sprog (C #, Java, Java Script osv.)
Azure Data Factory

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

WhatsApp chat