Kom på gratis Cloud Date med Scandiplan systems

Cloud Date med Scandiplan

Få adgang til en to-timers gratis Cloud Date med en af Scandiplan systems  cloud-arkitekter, fortæller du / I om jeres virksomheds applikationslandskab on premise og i skyen, og om jeres ønsker og behov for den fremtidige drift og vedligeholdelse af jeres applikationer.

Undervejs på mødet skitserer vi på tavlen, og diskuterer og skaber den rigtige arkitektur for jer. Vi laver også mindmaps.

Det skærper idéerne og giver det rette indblik i cloud-mulighederne hvadenten  det er en rejse med AWS, Azure, Google eller en 4 hosting udbyder – for netop jeres virksomhed.

Fra idé til arkitektur – cloud transformation med kant og faglig ekspertise.

Uanset om jeres applikationer allerede er i drift, eller om I ønsker at lave en ny applikation, som født i skyen, er der en række arkitekturvalg, der vil gøre den efterfølgende driftsfase langt mere smidig.

Det får du / I

Efter en Cloud Date med Scandiplan får I /du en rapport med Scandiplan systems anbefalinger til jeres videre cloudrejse. Den kan I/ du enten tage som den er – eller lade den udgøre udgangspunktet for det videre samarbejde med os.

Udfyld formularen her , og vi vil kontakte dig for at aftale et tidspunkt for vores Cloud Date.


  Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve fra Scandiplan

  cloud architecture

  cloud-data-server

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

  WhatsApp chat