hvad kan vi gøere for dig?

Hvad kan vi gøere?

Udvikl applikationer ved hjælp af PostgreSQL, Amazon Redshift og MongoDB. De er pålidelige back-end databasesystemer. Du kan også migrere fra andre databasestyringssystemer til PostgreSQL, Amazon Redshift og MongoDB med Scandiplan Systems ekspert service.

PostgreSQL er et af de mest stabile, avancerede open source-databasestyringssystemer. Det understøtter både SQL (relationel) og JSON (ikke-relationel) forespørgsel og bruges også som datalager til mange mobil-, web-, geospatiale og analytiske applikationer Rige funktioner og udvidelser, pålidelighed og standardoverholdelse og en open source-licens gør det til et af de meget anvendte databasesystemer.

En Redshift-database er en skybaseret big data warehouse-løsning, der tilbydes af Amazon. Det er designet til opbevaring, analyse af datasæt i stor skala og også velegnet til udførelse af store databasemigreringer.

Hvis en organisation har et stort krav til analyse og adgang til data, kan de gå med Redshift Database.

Brug MongoDB som en primær datalager til forskellige applikationer. Det er en stærk, meget skalerbar, gratis og open source NoSQL-baseret database, så du kan gemme informationen i et ustruktureret format sammenlignet med strukturerede tabeller som i MySQL eller PostgreSQL.

Til ydeevnekritiske applikationer er MongoDB blevet det første valg af klienter.

Måske har du brug for hjælp til en konkret opgave, måske går du med tanker om et større BI-projekt. Det kan også være, at du har en helt 3. agenda. Hvis du tænker, at det er tid til et møde eller bare vil høre mere, så kontakt os på 22816852 for at aftale nærmere. Det er ganske gratis og uforpligtende. Du kan også udfylde formularen til højre, så kontakter vi dig hurtigst muligt efterfølgende.


  • Ja tak til nyhedsbrev
  kontakt os på 22816852

  mobil App udvikling

  dremio - gratis online demo

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

  WhatsApp chat